Od 4. do 14. kolovoza održala se Ljetna škola filma Šipan, i to 17. po redu. Zbog čitave situacije bilo je upitno hoće li se održati, no producenti Miro Bronzić i Nils Neubert učinili su sve kako bi se održala.

Jura i Noa ponovno su vodili radionicu igranog filma za mlađe. Zbog epidemioloških mjera, broj djece bio je ograničen na 10, a nosile su se i maskice.

Od prvoga dana bilo je vidljivo kako je skupina zainteresirana za rad te su odmah i predstavili svoju ideju za film.

Predstavili su ideju za horor film. To je bio veliki izazov jer se radi o žanrovskom filmu. Nakon izrade scenarija i knjige snimanja bili smo spremni za snimanje!

Snimali smo 3 dana. Prvi smo dan proveli u Dolu – napuštenom selu na Šipanu. Snimali smo interijere i eksterijere, a zahtjevno je bilo zbog toga što nismo mogli obići lokaciju prije sniamnja.

Drugi smo dan snimali na Priježbi (plaži), centru Šipanske Luke te noćne scene. Svi su bili iznimno koncentrirani pa je tako bilo ugodno raditi 😊.

Zadnje smo jutro snimili kraj filma te krenuli s montažom. Vrlo smo ponosni što su Ea, Pero, Nika i Andrea samostalno (uz povremenu pomoć Jure i Noe) napravili cijelu grubu montažu! 3 smo dana montirali kako bismo 14.-og navečer pokazali što smo napravili pred cijelom Šipanskom Lukom. Drago nam je što se film svidio publici. Nažalost, Jura je morao ranije otići sa Šipana zbog drugih obaveza, no ostavio je kratku poruku za sve prisutne 😊. Uz naš film, prikazani su i radovi fotografske skupine koju je vodio Dean Zulich te dokumentarno-igrane skupine koju je vodio Jerko Ban koji su također bili odlični.

Finalna večer bila je i veliki izazov za Igora koji se sam brinuo za live stream, svjetla, mikrofone te projekciju. No, isplatilo se.

Još jednom hvala:

Miro Bronzić i Nils Neubert,

Ana Boroje,

Ljetna škola filma Šipan te

Konoba u Balda koji su se svaki dan pobrinuli da ne idemo gladni na posao i spavanje 😉

Kaooosss out.

Kaooosss ponovno na Šipanu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.