Nedavno je zavšila naša radionica na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, ludilo s kojim već tradicionalno započinjemo ljeto i prva radionica nakon velike godišnje premijere u Tuškancu.

Juri je to bio sedmi put, Noi drugi, Šibenčanima 59. Dugi niz godina gosti smo u OŠ Jurja Dalmatinca na Crnici gdje se zahvaljujući dragim, organiziranim i ljubaznim tehničkim osobljem osjećamo kao kod kuće. Hvala svima iz škole, hvala ravnatelju što nam omogućava odlične uvjete za rad!

Posebna zahvala ide legendarnom voditelju filmskog programa festivala Željku Šturliću, a posebno legendarnim iz našeg pogleda čini ga upravo to što je jedan od najzaslužnijih za postojanje ove udruge. Nakon što nas je Marija Ratković Vidaković davne 2012. spojila na Bibijadi na Tuškancu, barba Željko nas je zbližio u Dubravi – od radionica i odnosa voditelj i polaznik (2013.-2015.) do partnerskog odnosa i cimerstva u prekrasnom Šibeniku.

Radionica je bila neočekivano ugodna unatoč vrućini i tome što je počela niti tri puna dana nakon kraja školske godine. Mi voditelji smo u odličnoj formi, a polaznici su došli u još boljoj. Došlo je do još jedne smjene generacije, imali smo čak 15 novih i 5 “starih”, uz posebnu napomenu – Marta M. je na igranom filmu od 2013. Bravo za našu festivalsku veteranku, hvala na povjerenju i 7 godina vjernosti, i sretno dalje – ode nam Marta iduće ljeto u srednju školu!

Radili smo brzo, koncentrirano i puno smo se smijali. Pod pauzama se igrao “suhi picigin” :).

Film koji smo napravili zove se Narančasti smoothie. Pršti pozitivom i jako ga volimo.

Premijera u Kazalištu je prošla odlično, svečano i ponosno.

Želimo vam najljepše ljeto do sad, pozdrav od vaših voditelja Noe i Jure!

Naši filmovi u produkciji Narodnog sveučilišta Dubrava:

Posao za klince (2013.)

Ana (2014.)

U mojoj glavi (2015.)

Samo jedna pusa (2015.)

Virtuoz (2015.)

Osveta je naša! (2015.)

Filmovi s filmskih radionica na MDF Šibenik u produkciji Narodnog sveučilišta Dubrava i Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik:

24 sata (zajednički film radionice igranog i animiranog filma) (2012.)

Candy (2013.)

Fancy (2014.)

Smrtonosni selfie (2015.)

Dance off (2017.)

Ink (2018.)

Narančasti smoothie (2019.)

Završio još jedan MDF Šibenik!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.